Ви є тут

Створення оздоровчих продуктів для школярів з метою профілактики йододефіцітів


Номер роботи - M 0

Назва роботи та авторський колектив

 

Ким висунуто роботу

М80

Створення оздоровчих продуктів для школярів з метою профілактики йододефіцітів

 

Голуб Б.О., Метельська Н.С.

 

Київський національний торговельно-економічний університет

 

 

 

Робота присвячена вирішенню проблеми профілактики йод-дефіцитів у школярів шляхом розробки рецептур та технологій харчових продуктів, йодованих органічними йодвмісними сполуками. В процесі роботи було затверджено нормативну документацію на нові види продукції, підтверджено новизну результатів шляхом отримання деклараційного патенту України на спосіб виготовлення сухого йодованого молочно-цикорного напою та збагаченого йодом плавленого сиру.