Робота "Теоретичні основи і технології промислового виробництва та застосування високоочищених ферментів глюкозооксидази і каталази та освітлення крові як додаткового джерела харчового білка" [1]
КОЛОМІЄЦЬ Дмитро Миронович, директорові Кам’янського спиртового комбінату [2]
ГОДОВИЧЕНКО Георгій Андрійович, начальникові технічного управління Міністерства м’ясної і молочної промисловості УРСР [3]
ОСАДЧА Інна Федорівна, кандидатові біологічних наук, старшому науковому співробітникові Українського науково-дослідного інституту м’ясної і молочної промисловості [4]
МАЙСТРУК Павло Миколайович, кандидатові медичних наук, директорові Київського науково-дослідного інституту гігієни харчування [5]
МІЦИК Володимир Юхимович, докторові біологічних наук, професорові Київського торгово-економічного інституту [6]
РУДНИЦЬКИЙ Петро Васильович, докторові економічних наук, директорові Українського науково-дослідного інституту спиртової і лікеро-горілчаної промисловості [7]
НІКОЛЬСЬКА Олена Олексіївна, кандидатові біологічних наук, старшому науковому співробітникові Інституту мікробіології та вірусології імені Д.К.Заболотного Академії наук УРСР [8]
БІЛАЙ Віра Йосипівна, члену-кореспонденту Академії наук УРСР, завідуючій відділом Інституту мікробіології та вірусології імені Д.К.Заболотного Академії наук УРСР [9]
ДЕГТЯР Ріта Григорівні, докторові біологічних наук, старшому науковому співробітникові Інституту біохімії імені О.В.Палладіна Академії наук УРСР [10]
ГУЛИЙ Максим Федотович, академікові Академії наук УРСР, завідуючому відділом Інституту біохімії імені О.В.Палладіна Академії наук УРСР, керівникові роботи [11]
1978 National Award [13]