Наукове обгрунтування, розробка та широке впровадження у практику нових продуктів дієтичного і лікувального харчування високої біологічної цінності для вагітних жінок і дітей [1]
- ЯКУБОВИЧУ Федору Федоровичу, інженеру-технологу /посмертно/ [2]
- ПОЗНАНСЬКОМУ Андрію Михайловичу, генеральному директорові київського виробничого об’єднання по випуску безалкогольних напоїв "Росинка" [3]
- ІВАНОВУ Володимиру Сергійовичу, старшому науковому співробітникові Київського технологічного інституту харчової промисловості [4]
- ЄМЕЛЯНОВІЙ Ніні Олександрівні, кандидатові технічних наук, старшому науковому співробітникові Київського технологічного інституту харчової промисловості [5]
- САМБОРСЬКІЙ Катерині Петрівні, докторові біологічних наук, колишньому керівникові відділення Київського науково-дослідного інституту педіатрії, акушерства і гінекології імені Героя Радянського Союзу професора П.М.Буйка [6]
- ОХРОНЧУКУ Борису Володимировичу, кандидатові медичних наук, старшому науковому співробітникові Київського науково-дослідного інституту педіатрії, акушерства і гінекології імені Героя Радянського Союзу професора П.М.Буйка [7]
- ЛАПШИНУ Володимиру Федоровичу, кандидатові медичних наук, старшому науковому співробітникові Київського науково-дослідного інституту педіатрії, акушерства і гінекології імені Героя Радянського Союзу професора П.М.Буйка [8]
- ГУТМАН Лені Борисівні, докторові медичних наук, керівникові відділу Київського науково-дослідного інституту педіатрії, акушерства і гінекології імені Героя Радянського Союзу професора П.М.Буйка [9]