Ви є тут

У рамках відзначення Дня науки в Україні 19 травня 2023 року відбулася урочиста церемонія вручення дипломів та почесних знаків лауреатам Національної премії України імені Бориса Патона

У рамках відзначення Дня науки в Україні 19 травня 2023 року відбулася урочиста церемонія вручення дипломів та почесних знаків лауреатам Національної премії України імені Бориса Патона. 

Відкрив церемонію заступник Керівника Офісу Президента України Олексій ДНІПРОВ, який оголосив вітання науковцям від Президента України Володимира ЗЕЛЕНСЬКОГО з нагоди Дня науки.

Глава держави наголосив, що без потужної передової науки надзвичайно важко повноцінно захищати державу від зазіхань агресора, забезпечувати її сталий розвиток та гідне майбутнє. Саме професійність досвідчених науковців у поєднанні з креативністю молодих вчених розширюють горизонти наукових досліджень, дають змогу ставити амбітні цілі й гідно відповідати на непрості виклики сьогодення.

Зі словами привітання виступили Голова Комітету, президент Національної академії наук України Анатолій ЗАГОРОДНІЙ та заступник міністра освіти і науки України Д.КУРБАТОВ.
Після презентації відзначених робіт державні нагороди вручили А.ЗАГОРОДНІЙ та О.ДНІПРОВ

В урочистому врученні державних нагород також взяли участь члени президії Комітету, президенти національних галузевих академій наук, віцепрезиденти НАН України, представники Офісу Президента України.

Презентації робіт

Фото з урочистого вручення

Відео з урочистого вручення 1

Відео з урочистого вручення 2

Відео з урочистого вручення 3

Поділитися: